Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Eigen montagedienst
T: 06-81566696   E: info@madozon.nl   Offerte aanvragen
Tuinkamer

Tuinkamer

Bij Madozon hebben we aluminium tuinkamers van de merken Verasol en Weinor in ons assortiment. Twee hoogwaardige merken in tuinkamers, waardoor u altijd van uitstekend kwaliteit verzekerd bent.

Tuinkamer

Bij Madozon hebben we aluminium tuinkamers van de merken Verasol en Weinor in ons assortiment. Twee hoogwaardige merken in tuinkamers, waardoor u altijd van uitstekend kwaliteit verzekerd bent. Lees hieronder meer over de mogelijkheden van beide merken. Laat u inspireren en ontdek welk type tuinkamer het beste bij u past.

Spraakmakende tuinkamers van Verasol
De Verasol tuinkamer is een combinatie van de beproefde Verasol veranda en perfect sluitende kozijnen of glasschuifwanden. Deze kwaliteit garandeert u meer plezier van het buitenleven! De aluminium tuinkamers leveren we standaard op uw gewenste maat. Een tuinkamer kenmerkt zich door de stevige en onderhoudsarme constructie. Een tuinkamer met glasschuifwanden geeft u een vrij uitzicht over uw tuin. De glasschuifwand is vervaardigd uit hoogwaardig veiligheidsglas. Daardoor biedt een tuinkamer veel comfort en plezier. Het hele jaar door.

Madozon levert van Verasol drie verschillende verandamodellen die u met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen uitbouwt tot een comfortabele tuinkamer.

Naast Verasol levert Madozon ook aluminium tuinkamers van Weinor.

Ruimtelijke Weinor Glasoases®
Met een Weinor tuinkamer van Madozon haalt u de tuin in huis. De elegante Weinor Glasoase® biedt een vloeiende overgang naar buiten. Als basis voor de Weinor Glasoase® heeft u keuze uit de terrasoverkapping Terrazza of Terrazza Pure die we met volglazen elementen tot uitbouwen tot een ongeïsoleerde serre. Een tuinkamer zorgt namelijk voor veel minder inspanning en lagere kosten dan een geïsoleerde serre. Dankzij de verschillende flexibele en vaste zij-elementen is het mogelijk om een reeks aan combinatiemogelijkheden te bouwen. Verleng uw terras, de Glasoase® beschermt u tegen wind en regen en biedt u de perfecte zichtbeschutting en zorgt voor een huiselijke sfeer. Met zonwering van Weinor kunt u de temperatuur en de zon- en lichtinval volledig zelf regelen.

Madozon biedt u Weinor Glasoase® op basis van twee verschillende verandamodellen die u met glazen schuifwanden of aluminium kozijnen uitbouwt tot een comfortabele tuinkamer.We inspireren u graag in de showroom in Rijssen. U bent van harte welkom.

Buitenjaloezieën
Buitenjaloezieën

Wil je af van hinderlijke zonnestralen, maar vind je het zonde om de zon helemaal buiten te sluiten? Kies dan voor buitenjaloezieën van Madozon!

Meer informatie
Rolluiken
Rolluiken

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergola zonwering
Pergola zonwering

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering
Veranda zonwering

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen
Markiezen

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm
Uitvalscherm

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm
Terrasscherm

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens
Screens

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering