Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Eigen montagedienst
T: 06-81566696   E: info@madozon.nl   Offerte aanvragen
Rolgordijnen Hellendoorn

Rolgordijnen Hellendoorn

De collectie rolgordijnen bij Madozon in Rijssen bestaat uit drie verschillende typen rolgordijnen. We bieden u standaard rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en de Linee Shade.

Rolgordijnen Hellendoorn

Rolgordijnen van Madozon
De collectie rolgordijnen bij Madozon in Rijssen bestaat uit drie verschillende typen rolgordijnen. We bieden u standaard rolgordijnen, elektrische rolgordijnen en de Linee Shade. Rolgordijnen hebben veel voordelen. Met een rolgordijn creëert u privacy en bescherming tegen de laaghangende zon. Bij rolgordijnen heeft u keuze uit lichtdoorlatende stof of verduisterende stof. Daarnaast zijn rolgordijnen ook goed te combineren en prettig in gebruik met overgordijnen.

Drie typen rolgordijnen voor meer comfort
Standaard rolgordijnen van Madozon monteert u aan het plafond of tegen de wand. Daarbij heeft u keuze uit twee montageopties: ‘op de dag’ of ‘in de dag’. Bij de montagemethode ‘in de dag’ plaatsen we het rolgordijn tussen het kozijn of muur. De stof is dan even breed als uw raam. Kiest u voor de montagemethode ‘op de dag’ dan monteren we het rolgordijn tegen het plafond of aan de muur. Dan heeft het rolgordijn overlapping op het kozijn. Bij Madozon adviseren we u graag over de mogelijkheden in bij u thuis.

Elektrische rolgordijnen
Houdt u van optimaal comfort? Dan is het elektrische rolgordijn van Madozon in Rijssen echt iets voor u. Elektrische rolgordijnen van Madozon vergroten uw wooncomfort. Met één druk op de knop open en sluiten uw rolgordijnen dankzij een batterijmotor. De bediening van uw rolgordijn kan op twee manieren, via een afstandsbediening of een wandschakelaar. Met name voor moeilijk bereikbare plekken is dit een ideale oplossing. Daarnaast hebben elektrische rolgordijnen een langere levensduur omdat het rolgordijn gelijkmatig wordt opgerold.

Linee Shade (Duo Rolgordijn)
De Linee Shade van Madozon in Rijssen heeft de klassieke uitstraling van een rolgordijn en de praktische eigenschappen van een jaloezie. De Linee Shade wordt ook wel het duo rolgordijn genoemd en deze vorm van raamdecoratie die past eigenlijk in elke woonsituatie.
De Linee Shade van Madozon is een rolgordijn met twee soorten stof: niet-transparant en transparant. Met de Linee Shade is het mogelijk om de transparante banen van beiden lagen op elkaar te laten schuiven, lichtdoorlatend. Of juist andersom lichtwerend. Zo regelt u zelf uw privacy en lichtinval met uw raamdecoratie van Madozon.

Breed kleurenpallet
Bij Madozon in Rijssen heeft u keuze uit diverse modellen en verschillende kleuren. Zo vindt u het perfecte rolgordijn dat bij uw huis past. Kom vrijblijvend langs bij ons om de verschillende modellen en mogelijkheden te bekijken.

Kindveilige producten
De binnenzonwering en de raamdecoratie van Madozon voldoet aan de herziende Europese voorschriften. Onze producten zijn kindveilig. Zo geniet u in alle rust en zonder zorgen van het comfort van uw raamdecoratie.

U bent van harte welkom in onze showroom. Laat u inspireren en we helpen u graag bij het maken van de juiste keuze raamdecoratie, zoals Standaard rolgordijnen of Linee Shade.

Buitenjaloezieën Hellendoorn
Buitenjaloezieën Hellendoorn

Wil je af van hinderlijke zonnestralen, maar vind je het zonde om de zon helemaal buiten te sluiten? Kies dan voor buitenjaloezieën van Madozon!

Meer informatie
Rolluiken Hellendoorn
Rolluiken Hellendoorn

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergola zonwering Hellendoorn
Pergola zonwering Hellendoorn

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Hellendoorn
Veranda zonwering Hellendoorn

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Hellendoorn
Markiezen Hellendoorn

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Hellendoorn
Uitvalscherm Hellendoorn

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Hellendoorn
Terrasscherm Hellendoorn

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Hellendoorn
Screens Hellendoorn

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering