Gratis advies op maat
Uitstekende prijs-kwaliteit
Duurzame producten
Eigen montagedienst
T: 06-81566696   E: info@madozon.nl   Offerte aanvragen
Elektrisch zonnescherm Deventer

Elektrisch zonnescherm Deventer

Geniet van automatische zonwering. Met een elektrisch zonnescherm op het terras, geniet u langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven.

Elektrisch zonnescherm Deventer

Geniet van automatische zonwering. Met een elektrisch zonnescherm op het terras, geniet u langer van het mooie weer. Buiten onder het scherm is het aangenaam vertoeven. Een elektrisch zonnescherm geeft sfeer aan uw terras. In huis is het behaaglijker en u beschermt uw interieur tegen UV-stralen. Automatische zonwering is uitermate comfortabel en een handige en veelzijdige toevoeging, eenvoudig te bedienen met een druk op de knop.

Verschillende elektrische zonneschermen
Een elektrisch zonnescherm bestaat uit meerdere varianten zoals een elektrisch zonnescherm met dichte cassette, elektrisch zonnescherm met semi-cassette, een zonnescherm met open constructie en een elektrisch zonnescherm met volant. Hieronder vertellen we u meer over de verschillende modellen en in de showroom presenteren we de modellen en kunt u de verschillen ervaren.

Elektrisch zonnescherm met een dichte cassette
Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette, kan de behuizing volledig dicht. Het zonnescherm is tegen weer en wind optimaal beschermd. De armen van de zonwering verdwijnen volledig in de behuizing.

Elektrisch zonnescherm met semi-cassette
Bij een elektrisch zonnescherm met een dichte cassette valt het zonweringsdoek, als het zonnescherm ingeklapt is, onder de bovenkant van de behuizing. De knikarmen bevinden zich dan buiten de cassette. De cassette is aan de onderkant gedeeltelijk open.

Zonnescherm met open constructie
De open constructie maakt dat het doek en de knikarmen worden blootgesteld aan weersinvloeden. Dit type zonnescherm kan in het Nederlandse klimaat bijvoorbeeld wel goed geplaatst worden onder een overhangend dak, zodat het toch beschermd is tegen het weer.

Elektrisch zonnescherm met volant
Naast een centraal doek heeft dit type zonnescherm met knikarm nog een volant aan de voorlijst. Een volant is een tweede doek, dat een eigen motor heeft. Deze motor kunt u apart aansturen om extra bescherming tegen licht en warmte te creëren wanneer wenselijk.

Automatisering met een Somfymotor
Kies voor gemak met de automatisering van Somfy. Bestuur niet alleen uw elektrische zonnescherm, maar ook de verlichting en verwarming op uw terras via uw smartphone of met een Somfy afstandsbediening.

Ontdek in de showroom van Madozon welk type elektrisch zonnescherm het beste past bij uw wensen en uw terras past.

Buitenjaloezieën Deventer
Buitenjaloezieën Deventer

Wil je af van hinderlijke zonnestralen, maar vind je het zonde om de zon helemaal buiten te sluiten? Kies dan voor buitenjaloezieën van Madozon!

Meer informatie
Rolluiken Deventer
Rolluiken Deventer

De rolluiken van Madozon beschermen u niet alleen tegen de zon, maar ze zorgen ook voor uw veiligheid want de rolluiken zijn inbraakvertragend.

Meer informatie
Pergola zonwering Deventer
Pergola zonwering Deventer

Een pergolazonwering van Madozon Rijssen is een zonwering en overkapping in één.

Meer informatie
Veranda zonwering Deventer
Veranda zonwering Deventer

Op Warme dagen kan het snel te warm worden onder uw terrasoverkapping.

Meer informatie
Markiezen Deventer
Markiezen Deventer

Bij de firma Madozon zonwering kunt u kiezen uit diverse modellen markiezen. Een Markies als standaardmodel, klapmodel, petmodel, rondmodel, puntmodel enz.

Meer informatie
Uitvalscherm Deventer
Uitvalscherm Deventer

Een Uitvalscherm van Madozon uit Rijssen biedt de optimale bescherming tegen fel (of) binnenvallend zonlicht voor uw woning of bedrijfspand.

Meer informatie
Terrasscherm Deventer
Terrasscherm Deventer

Een Terrasscherm van Madozon Rijssen: ook wel knik arm schermen of zonnescherm genoemd.

Meer informatie
Screens Deventer
Screens Deventer

Een screen van Madozon is een doeltreffende zonwering.

Meer informatie

Madozon zonwering uw specialist in zonwering.

Offerte aanvragen

Madozon Zonwering